Inloopspreekuur van het gas los en NOM geannuleerd

Het inloopspreekuur dat was aangekondigd voor dinsdag 21 mei is geannuleerd.

U wilt van het gas los? Of u moet van het gas los? Dan is een goed advies belangrijk. Wat zijn de mogelijkheden, wat kost dat en wat is er voor nodig? Of u wilt een nul-op-de-meterwoning realiseren? U ontwerpt een energieneutraal gebouw en wilt meer weten over de eisen die daaraan gesteld gaan worden? U wilt meer weten over de zin en onzin van energiebesparende maatregelen en technieken? Of u heeft u al helemaal ingelezen, maar ziet door de bomen (warmteterugwinning, douche-wtw, zonnepaneel, zonnecollector, zonneboiler, warmtepomp, hybride toestel etcetera etcetera) het bos niet meer? U krijgt korting op de hypotheek wanneer u aan een EPC voldoet, of een NOM woning heeft, maar wat is daar voor nodig?

Er leven talloze vragen. Veel mensen willen helderheid. Advies. Daarom heeft bureau Kent een inloopspreekuur ingesteld. Iedereen kan vrijblijvend binnenlopen voor een gratis to-the-point advies. Dit spreekuur is ingesteld om in te spelen op de vele energiezuinige initiatieven in de regio Utrecht en om advies te geven naar aanleiding van vragen die daar uit voortvloeien.

Aan dit adviesgesprek zijn geen kosten verbonden. U hoeft zich niet aan te melden. De service is bedoeld voor betrokkenen bij bouwplannen in de regio Utrecht.

Het inloopspreekuur is geannuleerd. Maar als u gebruik wilt maken van de vrijblijvende service, in de VO- of schetsfase, kunt u een afspraak maken via:

Uw email (verplicht)

Uw bericht