EPC met 10% korting

Opdrachtgevers die in de maand mei een prijs opvragen, krijgen een korting van 10% op de EPC-berekening.  Voor een vrijblijvende prijsopgaaf: upload hier een pdf-tekening en laat uw mailadres achter. Vermeld ‘actie 10% korting mei’ bij uw aanvraag. De aanbieding voor de gevraagde berekening krijgt u binnen 24 uur per mail binnen.

Uw email (verplicht)

Waar vraagt u offerte voor aan (BENG, EPC, milieuprestatie, aerius stikstofuitstoot, daglicht, ventilatie), wat is de tijdsplanning, op welke naam moet de offerte gezet worden?

Voeg hier de tekening bij als pdf bestand (max één bestand van max 5 MB)

Voeg hier optioneel een tweede pdf bestand bij

Gaat u offertes voor EPC’s vergelijken? Kijk dan of er gerekend wordt met de uitgebreide methode voor de lineaire koudebruggen. Daarmee is een gunstiger waarde voor de EPC aan te tonen, zodat u met minder maatregelen aan de eis kunt voldoen. Bureau Kent rekent altijd met de uitgebreide methode. Er zijn concurrenten die met de eenvoudiger, forfaitaire, methode rekenen en meerkosten in rekening brengen voor de uitgebreide methode.

Als u toch aan het vergelijken bent, kijk dan ook of u alleen een kale berekening krijgt, of dat er een advies bij komt. Bureau Kent rekent zonder meerkosten meerdere varianten uit, waarna de keuze aan u is. Ziet u andere opties, of vraagt u zich af of extra isolatie of een ander type paneel gunstig is voor uw project, dan zoeken we dat uit. Kort door de bocht: bureau Kent stopt pas met adviseren wanneer u geen vragen meer kunt verzinnen.

Vul deze gegevens in voor een offerte, prijsopgaaf, aanbieding of kosten vergelijking voor een berekening of advies over EPC, BENG, daglicht, ventilatie of milieuprestatie.