Goedkope bouwbesluitberekeningen

Tussen 25 maart en 25 april korting. Bureau Kent geeft een korting van 20% aan opdrachtgevers die in de komende maand een offerte voor Bouwbesluitberekeningen opvragen. Ondanks de crisis willen we dat de bouw – en de voorbereidingen daarvoor zoals het aanvragen van een bouwvergunning – zo goed mogelijk doorgaat. Er is immers een grote woningnood, en die zal voorlopig blijven. Met deze kortingsregeling versoepelt bureau Kent het doorgaan van het bouwproces in de vergunningaanvraagfase.
Opdrachtgevers krijgen een korting van 20% op de EPC-berekening of op een andere bouwbesluitberekening zoals ventilatie, daglichttoetreding, milieuprestatie of aerius stikstofuitstoot. Voor een vrijblijvende prijsopgaaf: upload hier een pdf-tekening en laat uw mailadres achter. Vermeld ‘actie 20% korting voorjaar 2020’ bij uw aanvraag. De aanbieding voor de gevraagde berekening krijgt u binnen 24 uur per mail binnen.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Gaat u offertes voor EPC’s vergelijken? Kijk dan of er gerekend wordt met de uitgebreide methode voor de lineaire koudebruggen. Daarmee is een gunstiger waarde voor de EPC aan te tonen, zodat u met minder maatregelen aan de eis kunt voldoen. Bureau Kent rekent altijd met de uitgebreide methode. Er zijn concurrenten die met de eenvoudiger, forfaitaire, methode rekenen en meerkosten in rekening brengen voor de uitgebreide methode.

Als u toch aan het vergelijken bent, kijk dan ook of u alleen een kale berekening krijgt, of dat er een advies bij komt. Bureau Kent rekent zonder meerkosten meerdere varianten uit, waarna de keuze aan u is. Ziet u andere opties, of vraagt u zich af of extra isolatie of een ander type paneel gunstig is voor uw project, dan zoeken we dat uit. Kort door de bocht: bureau Kent stopt pas met adviseren wanneer u geen vragen meer kunt verzinnen.

Vul deze gegevens in voor een offerte, prijsopgaaf, aanbieding of kosten vergelijking voor een berekening of advies over EPC, Aerius – stikstofuitstoot, BENG, daglicht, ventilatie of milieuprestatie.