Gratis spreekuur nul op de meter woningen

Tijdens uw vakantie hebt u een besluit genomen: U wilt een nul-op-de-meterwoning realiseren. Of u gaat van het gas af. Misschien ontwerpt u een energieneutraal gebouw en wilt meer weten over de eisen die daaraan gesteld gaan worden? U wilt meer weten over de zin en onzin van energiebesparende maatregelen en technieken? Of u heeft u al helemaal ingelezen, maar ziet door de bomen (warmteterugwinning, douche-wtw, zonnepaneel, zonnecollector, zonneboiler, warmtepomp, hybride toestel etcetera etcetera) het bos niet meer?
En nu wilt u helderheid? Advies? Dat kan. Kom dan naar het inloopspreekuur van bureau Kent. Dit spreekuur is ingesteld om in te spelen op de vele energiezuinige initiatieven in de regio Utrecht en om advies te geven naar aanleiding van vragen die daar uit voortvloeien.

Het eerstvolgende inloopspreekuur:

Donderdag 22 augustus van 10:00 tot 12:00 uur.

Locatie:

Grebbeberglaan 15, Utrecht (gebouw de Pionier)

Vraag bij de receptie naar bureau Kent – Popup Professionals

Aan dit adviesgesprek zijn geen kosten verbonden. U hoeft zich niet aan te melden. De service is bedoeld voor betrokkenen bij bouwplannen in de regio Utrecht. Komt u van verder? In dat geval is het handig om wel een afspraak te maken, zodat zeker is dat uw vraag voldoende aan bod komt: