Inloopspreekuur nulenergiegebouwen

U bent een opdrachtgever die een nul-op-de-meterwoning wil realiseren? U wilt van het gas af? U ontwerpt een energieneutraal gebouw en wilt meer weten over de eisen die daaraan gesteld gaan worden? U wilt meer weten over de zin en onzin van energiebesparende maatregelen en technieken? U ziet door de bomen (warmteterugwinning, douche-wtw, zonnepaneel, zonnecollector, zonneboiler, warmtepomp, hybride toestel etcetera etcetera) het bos niet meer?
En nu wilt u helderheid? Dat kan. Kom dan naar het inloopspreekuur van bureau Kent. Dit spreekuur is ingesteld om in te spelen op de vele energiezuinige initiatieven in de regio Utrecht en om antwoord te geven op vragen die daar uit voortvloeien.

Het eerstvolgende inloopspreekuur:
woensdag 25 juli van 10:00 tot 12:00 uur.
Locatie:
Grebbeberglaan 15, Utrecht (gebouw de Pionier)
bureau Kent – ruimte 1.09

Aan deze service zijn geen kosten verbonden. U hoeft zich niet aan te melden. De service is bedoeld voor betrokkenen bij bouwplannen in de regio Utrecht. Komt u van verder? In dat geval is het handig om wel een afspraak te maken (gegevens staan op contactpagina) zodat zeker is dat uw vraag voldoende aan bad kan komen.