Inloopspreekuur van het gas af

U wilt uw bestaande woning van het gas af halen. Maar hoe moet dat? Of U wilt een nieuw woning realiseren – en die kan niet op gas aangesloten? U wilt meer weten over de zin en onzin van energiebesparende maatregelen en technieken? Of u heeft u al helemaal ingelezen, maar ziet door de bomen (warmteterugwinning, douche-wtw, zonnepaneel, zonnecollector, zonneboiler, warmtepomp, hybride toestel etcetera etcetera) het bos niet meer?
En nu wilt u helderheid? Advies? Dat kan. Kom dan naar het inloopspreekuur van bureau Kent. Dit spreekuur is ingesteld om in te spelen op de vele energiezuinige en gasloze initiatieven in de regio Utrecht en om advies te geven naar aanleiding van vragen die daar uit voortvloeien.

Het eerstvolgende inloopspreekuur:
dinsdag 15 januari van 10:00 tot 12:00 uur.
Locatie:
Grebbeberglaan 15, Utrecht (gebouw de Pionier)
Vraag bij de receptie naar bureau Kent – Popup Professionals

Aan deze service zijn geen kosten verbonden. U hoeft zich niet aan te melden. De advies service is bedoeld voor betrokkenen bij bouwplannen in de regio Utrecht. Komt u van verder? In dat geval is het handig om wel een afspraak te maken (gegevens staan op contactpagina) zodat zeker is dat uw vraag voldoende aan bod komt.