Kostenopgaaf of vrijblijvende offerte EPC

Voor een vrijblijvende offerte of prijsopgaaf voor een EPC of een andere bouwbesluitberekening: upload hier een pdf-tekening en laat uw mailadres achter. De aanbieding voor de gevraagde berekening krijgt u binnen 24 uur.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Gaat u aanbiedingen voor EPC’s vergelijken? Kijk dan of er gerekend wordt met de uitgebreide methode voor de lineaire koudebruggen. Daarmee is een gunstiger waarde voor de EPC aan te tonen, zodat u met minder maatregelen aan de eis kunt voldoen. Bureau Kent rekent altijd met de uitgebreide methode. Er zijn concurrenten die met de eenvoudiger, forfaitaire, methode rekenen en meerkosten in rekening brengen voor de uitgebreide methode.

Als u toch aan het vergelijken bent, kijk dan ook of u alleen een kale berekening krijgt, of dat er een advies bij komt. Bureau Kent rekent zonder meerkosten meerdere varianten uit, waarna de keuze aan u is. Ziet u andere opties, of vraagt u zich af of extra isolatie of een ander type paneel gunstig is voor uw project, dan zoeken we dat uit. Kort door de bocht: bureau Kent stopt pas met adviseren wanneer u geen vragen meer kunt verzinnen.

Vul deze gegevens in voor een offerte, prijsopgaaf, aanbieding of kosten vergelijking voor een berekening of advies over EPC, BENG, daglicht, ventilatie of milieuprestatie.