Offerte aanvragen

Wilt u een vrijblijvende offerte voor de berekening van BENG, Aerius of een andere bouwbesluitberekening? Dat kan heel gemakkelijk: hier offerte aanvragen. Wanneer u een pdf-tekening en uw mailadres achterlaat, ontvangt u op dat adres de aanbieding voor de gevraagde berekening.

Gaat u meerdere aanbiedingen voor een BENG-berekening vergelijken? Kijk dan of er gerekend wordt met de uitgebreide methode voor de lineaire koudebruggen. Dat is raadzaam want met die methode is een gunstiger waarde voor de BENG-indicatoren aan te tonen en dat betekent dat u met minder maatregelen aan de eis kunt voldoen. Bureau Kent rekent altijd met de uitgebreide methode. Er zijn ook bureaus die met de eenvoudiger, forfaitaire, methode rekenen en bureaus die meerkosten in rekening brengen voor het werken volgens de uitgebreide methode.

Als u toch aan het vergelijken bent, kijk dan ook of u alleen een kale berekening krijgt, of dat er een advies bij komt. Bureau Kent rekent zonder meerkosten meerdere varianten uit, waarna de keuze aan u is. Ziet u andere mogelijkheden of vraagt u zich af of extra isolatie of een ander type paneel gunstig is voor uw project, dan zoeken we dat uit. Kort door de bocht: bureau Kent stopt pas met adviseren wanneer u geen vragen meer kunt verzinnen.