– actie beeindigd –

Bureau Kent gaf een korting van 20% aan opdrachtgevers die offerte voor Bouwbesluitberekeningen opvragen. De regeling gold t/m 25 april 2020; nu is de actie beeindigd. We willen dat de bouw – en de voorbereidingen daarvoor zoals het aanvragen van een bouwvergunning – zo goed mogelijk doorgaat ondanks de coronacrisis. Met deze kortingsregeling versoepeld bureau Kent het doorgaan van het bouwproces in de vergunningaanvraagfase.

Restant oude bericht: Opdrachtgevers krijgen een korting van 20% op de EPC-berekening of op een andere bouwbesluitberekening zoals ventilatie, daglichttoetreding, milieuprestatie of aerius stikstofuitstoot. Voor een vrijblijvende prijsopgaaf: upload hier een pdf-tekening en laat uw mailadres achter. Vermeld ‘actie 20% korting voorjaar 2020’ bij uw aanvraag. De aanbieding voor de gevraagde berekening krijgt u binnen 24 uur per mail binnen.

Vul deze gegevens in voor een offerte, prijsopgaaf, aanbieding of kosten vergelijking voor een berekening of advies over EPC, Aerius – stikstofuitstoot, BENG, daglicht, ventilatie of milieuprestatie.

Gaat u offertes voor EPC’s vergelijken? Kijk dan of er gerekend wordt met de uitgebreide methode voor de lineaire koudebruggen. Daarmee is een gunstiger waarde voor de EPC aan te tonen, zodat u met minder maatregelen aan de eis kunt voldoen.

Als u toch aan het vergelijken bent, kijk dan ook of u alleen een kale berekening krijgt, of dat er een advies bij komt. Bureau Kent rekent zonder meerkosten meerdere varianten uit, waarna de keuze aan u is. Ziet u andere opties, of vraagt u zich af of extra isolatie of een ander type paneel gunstig is voor uw project, dan zoeken we dat uit.