Snel EPC berekening NEN 7120

Bureau Kent heeft nu tijd voor uw EPC berekening. Snel berekend volgens de NEN 7120. Of het nu is voor een check in de schetsfase, een vergunningaanvraag, een beoordeling van de EPV, een nul-op-de-meter financiering of een energiebespaarlening.

Daarbij profiteert u tussen 25 maart en 25 april van 20% korting. Die aanbieding geldt ook voor andere bouwbesluitberekeningen zoals ventilatie, milieuprestatie daglichttoetreding, of aerius stikstofuitstoot. Vul uw mailadres in, vermeld ‘actie 20% korting voorjaar 2020’, upload uw pdf-tekening en ontvang binnen 24 uur een vrijblijvende prijsopgaaf met korting.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Gaat u EPC offertes vergelijken? Kijk dan of er gerekend wordt met de uitgebreide methode voor de lineaire koudebruggen. Die toont een gunstiger waarde voor de EPC aan. Zo voldoet u met minder maatregelen aan de eis.

Als u toch aan het vergelijken bent, kijk dan ook of u alleen een kale berekening krijgt, of dat er een advies bij komt. Bureau Kent rekent zonder meerkosten meerdere varianten uit, waarna de keuze aan u is. Ziet u andere opties, of vraagt u zich af of extra isolatie of een ander type paneel gunstig is voor uw project, dan zoeken we dat uit. Kort door de bocht: bureau Kent stopt pas met adviseren wanneer u geen vragen meer kunt verzinnen.

Vul deze gegevens in voor een offerte, prijsopgaaf, aanbieding of kosten vergelijking voor een berekening of advies over EPC, BENG, daglicht, Aerius – stikstofuitstoot, ventilatie of milieuprestatie.